На къмпинг в България, но къде?
Напоследък е все по-модерно и все повече млади хора избират да прекарат своята лятна почивка на къмпинг. Така отмарят от шума на града и се отдават напълно на природата. В България, макар и доста застроена по Черноморието, има много подходящи места за къмпингарите.

Предлагаме ви няколко къмпинга, където може да починете и съберете нови сили:

къмпинг

namore.eu

Къмпинги по Северното Черноморие
Къмпинг Космос
Намира се на север от село Дуранкулак и от природния резерват Дуранкулашко езеро, на 5 км. от границата с Румъния.
Къмпинг Свети Георги
Той се простира на 40,000 кв. метра в местността Иканталъка близо до град Каварна. Комплексът разполага със собствен източник на минерална вода.

къмпинг

namore.eu

Къмпинг Лазурен бряг
Намира се на 6 км южно от центъра на Варна, в местност Карантината до плаж Аспарухово. Къмпингът предлага настаняване в бунгала, разполага и с места за палатки и каравани.

къмпинг

namore.eu

къмпинг

namore.eu

къмпингКъмпинг Романтика
Този къмпинг е разположен в рамките на курорта Камчия. Комплексът предлага настаняване в бунгала, има място и за палатки.

Къмпинги на Южното Черноморие
Къмпинг Диана
Той се намира в близост до Поморие, на част от територията на бившия къмпинг Европа. Разположен е на първа линия до морето. Предлага се настаняване в бунгала тип вили.

Къмпинг Градина
Той се намира 2 км южно от Черноморец. Той е популярно място за сърфисти. Мотел "Градина" в къмпинга предлага настаняване в 10 апартамента, всеки от които с две спални, кухненски бокс и баня; 11 дървени двустайни бунгала с баня; 6 едностайни бунгала с баня; 17 едностайни и 16 двустайни бунгала без санитарен възел. В комплекса има медицински пункт, пощенска станция, магазин за храна, снек барове, барове и спортни площадки. Къмпингът предлага и достатъчно място за каравани и палатки, с електричество и общи бани и тоалетни.

къмпинг

namore.eu

Къмпинг Каваците

къмпинг

namore.eu

къмпинг

namore.eu

Разположен е на 4 км южно от Созопол, точно преди къмпинг Смокиня. Разполага с 4 вили с две стаи, кухненски бокс и собствен санитарен възел; 33 бунгала тип апартамент с две спални; 78 бунгала за двама с баня; 41 бунгала за двама без санитарен възел; 7 бунгала с три легла. Къмпинг Каваците предоставя и пространство за 200 палатки и 50 каравани.

Къмпинг Смокиня
Той е разположен на 4 км. южно от град Созопол, между къмпингите Каваци и Веселие.

Къмпинг Арапя
Намира се в малък залив между Царево и курорта Лозенец. Къмпингът предлага настаняване в бунгала, има достатъчно място и за палатки и каравани. В къмпинг Арапя има снек барове, рибен ресторант, пощенска станция и магазини.

къмпинг

namore.eu

къмпинг

namore.eu

Къмпинг Силистар
Той се намира между курорта Синеморец и село Резово, на 5 км от границата с Република Турция. Разположен е в изключително живописна и екзотична местност, в която националния резерват Странджа планина се среща с Черно море. Прекрасният плаж Силистар е точно до къмпинга. В района се предлагат възможности за езда и уроци по гмуркане.

Прочетете още:

8 невероятни места в България, където може да се печете сами!

13 неща, които само родените в България могат да разберат!

11 гледки от България, които не може да видите никъде другаде!

10 невероятно красиви български села, които трябва да посетите

11 снимки от България, които сякаш са от приказките×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.