Начало BG Открития Историк: Българите са най-старото население на Земята

Историк: Българите са най-старото население на Земята

0 Коментар

Има ли пирамиди в България и резонират ли древните светилища с нас? Ако приемем, че човешкият живот е избор, а не предопределение, колко варианти ни предоставя Вселената? Каква е мисията ни като древен народ и тежка ли е короната на времето?

На тези въпроси отговори историкът и журналист Елица Димова в предаването „Знаците“.

Българският геном е по-стар от 8 хил. г. Скоро откриха и едно много старо селище в София, в района на Слатина – т.е., всички това доказва тезата, че българинът е извървял една еволюция и че ние сме най-старото население на Земята“, обяснява Димова. По думите й на българска територия има пирамиди. Те се намират навсякъде из страната и имат връзка с пирамидите в Египет, категорична е тя.

Знаете се, че с Розетата от Плиска се е гадаело. Тя е наричана Звездата на магите, но тя не е била използвана само като инструмент за гадаене, но се знае, че по нея българите са съобразявали часовете и дни. Всяка битка, всяко важно начинание се е съобразявало с Розетата от Плиска. Тя е нещо като портал, защото знаците стимулират вътрешното развитие на човека. Това не е амулет. Това е инструмент за осъвършенстване на личността чрез определено знание.

Елица Димова обясни и за цифровия код „Дуло“ 186681 е огледален и означава, че Вселената е безкрайна – всички циклични процеси се повтарят. Всяко нещо има начало, развитие, пик и съответен край, но безкрайно животът никога няма да прекъсне. Числото показва думите на древните, че това, което е горе, ако се изобрази долу, ще свалим божието царство долу. Ние имаме 36 възможности за избор – всеки един човек във всяка една ситуация има 36 избора, поясни Димова.

0 Коментар
2

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност