Българско семейство изправи на крака залата на Америка търси талант

Българско семейство взриви публиката и журито на кастингите за риалити предаването Америка търси талант. Валентин и Борислава изпълниха изключително впечатляващ и опасен акробатичен номер, с който си осигуриха четири категорични “ ДА“ от съдиите, за да продължат в следващия кръг на формата.
По време на номера им цялата зала бе притаила дъх, гледаща смаяно таланта на българите.

Валентин е шампион по щанги, а Борислава по акробатика. Двамата показаха успешното съчетаване на двете спортни дисциплини в американското риалити предаване.

След изпълнението им цялата зала и журито станаха прави и аплодираха бурно младото българско семейство. Съдиите в лицето на модела Хайди Клум, певицата Мел Би и  скандалния радиоводещ Хауард Стърн коментираха, че изпълнението на Вальо и Боби не просто е добро, а страхотно и нямат търпение да видят следващият им опасен номер.

За успеха на българските таланти най-много се радва малкото момченце на двойката, който през цялото време тръпнеше зад кулисите на предаването. В началото детето сподели, че се страхува, защото номерата на родителите му са опасни и може да се наранят, но след впечатляващия финал то излезе на сцената и ги прегърна.

Вижте цялото видео тук :

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×