Златните момичета на България си тръгват от Рио бронзови

златни момичета

Златните момичета на България ни накараха да се чувстваме горди, че сме българи за пореден път. На олимпийските игри в Рио ансамбълът по художествена гимнастика на България взеха бронзов медал.
Невероятните момичета – Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова, Цветелина Найденова и Любомира Казанова минаха през много трудности до тук.

златни момичета

Цяла България стиска палци на Цвети, която претърпя инцидент и лекарите се борят за живота й. Това наложи резервата Любомира Казанова да я замести и то само месеци преди голямото спортно събитие – олимпиадата в Бразилия.

златни момичета
Успехът на олимпийските игри в Рио е още по-сладък след шестото място, което заемахме на олимпиадата преди 4 г. в Лондон.

Така медалите от олимпиадата в Рио за България са вече 3 – сребърен медал спечели Мирела Демирева на висок скок и бронзов медал – Елица Янкова на борба свободен стил и бронзов медал за ансамбъла по художествена гимнастика.
златни момичета
×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.