Българи направиха приложение за срещи на домашни кучета

doglar.me

doglar.me

DOGLAR е името на българското мобилно приложение, което свързва собственици на домашни кучета.

Основната му цел е потребителят лесно и бързо да подбира по различни критерии като порода и възраст други кучета, с които да среща своя любимец.

DOGLAR изгражда общност от хора, споделящи страстта към четириногите и им помага да създават повече и по-забавни споделени моменти. Интуитивният дизайн предоставя възможност потребителят да се запознае добре с отсрещния човек и неговия любимец, а логиката на мобилното приложение е в контакт да влизат само хора, които са показали взаимен интерес.

Нетипично за предприемаческата сфера, зад идеята стоят две момичета – Павлина Дешева, вицепрезидент на организацията Start It Smart и журналистът Биляна Славейкова, а за разработката на иноватичното приложение се грижи компанията за мобилен софтуер DigiMark. Искаше ни се да изградим интелигентен и спестяващ време канал, който да свързва стопаните с различни нуждиот компания в парка до намиране на подходяща половинка и създаване на поколение на кучето, разказва Павлина, а Биляна добавя: Обявяваме се срещу самотните разходки. Като собственик на домашен любимец знам от първа ръка, колко позабавни са ежедневните извеждания, когато са споделени, както за кучето, така и за стопанина. Общата страст към кучетата е страхотен начин да се запознваш с нови хора и да създаваш приятелства„.   

Освен да свързва стопаните, мисия на DOGLAR е и да им помага с отглеждането на техния любимец с полезни съвети, препоръки за заведения и други места с позволен достъп на кучета, както и с активна работа по различни социални каузи.

Вече може да вземете своята покана за бета версията на мобилното приложение, която ще се появи в края на месеца за всички iOS платформи. Пълната версия ще може да бъде свалена от App Store, Google Play и Windows Phone през септември. Потребителите, заявили поканата си в рамките на следващите три седмици на адрес www.doglar.me ще имат статус на superusers, което им дава безплатен достъп до специални функционалности в крайната версия.

Покана за бета версията може да заявите на адрес: www.doglar.me

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.