Български диджей „събужда“ златни БГ хитове

svetsko.bg

svetsko.bg

Популярният DJ Dian Solo, познат като Дидо от Deep Zone разказа любопитни подробности около проекта „Нови версии на златни БГ хитове“. Идеята за проекта се заражда още в началото на диджейската му кариера, но е реализиран като част от успешната група Deep Zone Project, съобщава svetsko.bg.

Над 20 са златните български хитове, които до момента са „облечени“ в нов съвременен звук и заживяха нов живот по клубовете, в интернет, а и някои от тях, които имат и нови видеоклипове, се завъртяха и по телевизиите.

Идеята на проекта е да се запознаят по-младите поколения с някои от най-култовите български класики, които може би ще чуят за първи път.

„Много се радваме, че оригиналните изпълнители харесаха проекта и приеха поканата да участват в него. Например в песента „Бягство“, освен новото изпяване на Боби и Заки (Авеню), в новия видеоклип има кадри и от стария клип. Наско от БТР също прие да участва в новата версия на „Спасение“.
Благовест Аргиров участва в култовото лятно парче „И замирисва на море“.

Съвсем скоро предстои и премиерата на новата авторска песен на Deep Zone Project, която носи провокативното заглавие „Маски долу“.

В момента групата е на национално турне, заедно и с други техни колеги от музикалния бранш. Изпълнителите подготвят и още „Нови версии на златни БГ хитове“, които за момента пазят в тайна.

А какво още разкри Дидо в интервю за svetsko.bg, може да прочетете тук.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.