Поли Генова се бори за Eurostar Awards. Да я подкрепим!

БНТ

БНТ

Невероятната и гласовита Поли Генова е сред номинираните за Eurostar Awards, гръмнаха информационните агенция в България.

Причината Поли да бъде избрана в тази класация е великолепното ѝ представяне като водеща на конкурса Детска Евровизия 2015 г., който се проведе в София тази година.

Пред БНТ Поли коментира, че за нея е чест и удоволствие да бъда сред имена като Петра Меде, която миналата година беше водещ на голямата Евровизия.

Класацията е на интернет платформата oikotimes.com, която се администрира от международен екип, чиито членове са от Гърция, Испания, Швеция, Англия.

Гласуването продължава в сайта до 20 декември, когато ще бъде избран победител. Засега нашето момиче води.

Може да подкрепите Поли Генова на oikotimes.com/eurostar/. Ние вече го направихме.

Поли Генова четири пъти участва на българския финал за Евровизия, през 2005 и 2006 година с група „Мелъди“, а впоследствие на 2009 и 2011 — самостоятелно. През 2011 г. нейната песен „На инат“ печели правото да участва на Евровизия 2011 в Дюселдорф.
 
Участва във втория полуфинал под номер 10 (между Кипър и Република Македония), но не успява да се класира за финала. Завършва на споделено 12-то място (заедно с представителките на Словакия TWiiNS) с общо 48 точки, като само шест точки я разделят от участие в големия финал.
 
По-късно става ясно, че е завършила на 12-то място при журитата и на 14-то при гласуването на зрителите.
Още интересни новини от и за България може да прочетете на страницата на LittleBG във Facebook.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.