Бистра Старейшинска, която избра да тренира и да се бие за България

Бистра Старейшинска

Тя избра да се завърне, тренира, побеждава и живее в България! Това е уникалната история на едно обикновено талантливо българско момиче, което избра да се завърне живее, тренира и печели медали, титли и слава за и във България.

„Характер на шампионка“ – това е Бистра Старейшинска.
Бистра Старейшинска

Тази история е невероятна. Да живееш заедно с родителите си в Лондон, да учиш в престижна английска гимназия, да имаш възможност да тренираш там и да взимаш участие в държавните първенства на България и в различни международни турнири – какво повече от това може да се желае?

Но този живот не е за Бистра Старейшинска! Тя разбира, че тренировките, които има в Англия, не й дават възможност да играе на нивото, на което е способна. Освен това в Англия загубва добрата си гимнастическа форма, а това играе голяма роля и за възможностите, и за класирането.

И Бистра решава да промени живота си! Връща се сама в София, живее в общежитието на клуб „Левски” и тренира страшно тежко и упорито. За една година сваля около 10 кг от теглото си и сега се намира в много добра спортна кондиция.

Благодарение на упорития труд и на висококвалифицираната помощ на треньорката й Валя Симеонова, Бистра прави сензации в първенството на България от много международни състезания, в които взима участие и доминира.Още спортни новини четете на BGLion.com!

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.