Доброволци с инициатива за издигане на имиджа на българската авиация 

1

Българският човек-паяк Иван Кристоф основа Студио за визуални комуникации, в което участват график дизайнери, копирайтъри, видео оператори, продуценти и режисьори. Идеята на доброволческата организация е да представи постиженията на българските Военновъздушни сили (ВВС).

„България има над 13 вековна история и над 1 вековна история в авиацията. Днешните български авиатори вървят по свещена земя, за която са се жертвали техните предшественици, но още преди да честваме 103-годишнината на българската авиация, ние осъмнахме с решението на депутатите ни да отстъпим националната си чест и достойнство, като предоставим възможността на чужди Военновъздушни сили да пазят небето ни“, споделя Иван Кристоф.

За да се противопостави на това политическо решение сънародникът ни се обръща към своите бизнес партньорите от чужбина с предложение да предоставят изложбена площ, на която да бъдат представени фото сесии и други мултимедийни материали. За тази цел се сформира група от талантливи любители на въздушната фотография, които са имали международен опит, работят с професионална техника и са заснели невероятни кадри във въздуха с българската авиация.

Те ще предоставят безвъзмездно кадрите си, Иван Кристоф ще им осигури безвъзмездно рекламна и изложбена площ на международни авио изложения.

Именно към този проект се основава и Студиото за визуални комуникации, чиято цел е заснемането на серия от късометражни филми. Вече е подготвен трейлъра и има развит сценарий и стори борд.

Също така е създадена група от признати в бранша практици – лектори като Любо Гетов и Албена Чобанова, които да обучават млади предприемачи и копирайтъри в популяризирането на тази инициатива в социалните мрежи и модерни комуникационни канали.

Сформиран е екип и от журналисти, рекламисти, бранд мениджъри и специалисти по дигитален маркетинг, който работи по изграждането на визуалната част на проекта и разпространяването му в медиите и публиката.

Също така инициативата си партнира с чуждестранни кореспонденти на авиационни изложения, които вече са отразили в специализираните си издания материал за българския доброволчески специализиран отряд за спасяване.

Всеки талантлив творец, който има страст към авиацията и желае да се включи в този проект, може да се запознае с екипа и концепцията на уеб страницата www.ivan.bg.

Студио за визуални комуникации

Студио за визуални комуникации

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.