Защо никой не позна Ема Томпсън?

Фейсбук

Фейсбук

Новината, че актрисата Ема Томпсън е посетила български манастир обиколи тази седмица всички родни медии.

Дори самият Бачковски манастир публикува съобщение в социалната мрежа за посещението на британската актриса. Има и качени снимки от тайнствената визита на Ема Томпсън, на които се вижда как дама с руса коса пали свещ в църква.

По-важното в случая е, че известната актриса е била инкогнито в Бачковския манастир, като дори самите духовници не са я разпознали.

Питаме се – а трябва ли?

Фейсбук

Фейсбук

„Една приятелка работеше навремето в Бояна като личен асистент на звездите, които идваха да снимат тук. Разправяше ми следната история: излиза някъде с треторазрядните Ван Дам, Сегал и Ламас – веднага следват автографи, снимки, пози, суматоха. Разхожда се с Харви Кайтел, Бен Кинглси, Вал Килмър, Морган Фрийман, че дори и Скарлет Йохансон – нищо! Спокойствие и анонимност. Друг един приятел каскадьор ми каза, че на терена седял 15 минути на дървен сандък до слабичък възрастен господин, преди да разбере, че седи до Харисън Форд.

Тия дни великата Ема Томпсън е посетила Бачковския манастир безшумно.

Ще познаете големите артисти по това, че никой не ги познава по улиците. Или защото те самите са решили така и не парадират със себе си или защото превъплъщенията им на екрана са толкова добри, че в живота е невъзможно да направиш връзката с образа.“

Това пост на актьора и певец Стефан Вълдобрев във Фейсбук определено ни вдъхнови….

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.