Начало Малка България Софиянец е най-красивият мъж в света

Софиянец е най-красивият мъж в света

0 Коментар

Неведнъж сме ви съобщавали за успехите на красиви българи по световните подиуми – красотата на българките е известна по цял свят. Не една българка е печелила конкурси за красота от световно ниво.

Сега обаче България има повод за гордост заради красотата на един българин. А именно – Даниел Георгиев от София, който стана най-красивият мъж в света. Родният модел спечели титлата Мистър свят 2019 г. (Man Of The World 2019).

Софиянецът пребори жестока конкуренция от 30 финалисти на световния конкурс, който се проведе във фипипинския град Сан Хуан.

Новината гръмна по всички родни медии, но и самият Даниел Георгиев я анонсира във Фейсбук профила си:

„Аз идвам от малка страна – само 7 милиона. Само Манила е 14 милиона. Значи два пъти по-голяма от България. Хората в родната ми страна не вярват в себе си. Затова бих искал да ги вдъхновя да повярват, защото ако вярваш в себе си можеш да постигнеш всичко“, каза при награждаването си Георгиев, който е известен с модните си дефилета за италианските гиганти „Долче и Габана“ и „Армани“.

Завършил е Търговско-банковата гимназия, след което продължава образованието си в УНСС. Паралелно с моделството се занимава с пиар и организиране на събития.

На второ място остана Жан Филип Витор Силва от Бразилия, трети е Юржак Якуб от Чехия, а четвърти подгласник – Джон Пол Окат от Филипините.

armageddonsports.com
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност