Ето това е идеалната млада българка!

идеалната млада българка

Ученичката от Хуманитарната гимназия „Кирил и Методий“ Александра Колева става посланик на българската женска хубост по света. Младата дама отвя конкуренцията в конкурса Lady Bulgaria Universe 2018. В него се състезават участнички за възраст до 28 години, които са необвързани и посветени на различни каузи.

Надпреварата, която целеше да отличи идеалната млада българка, се проведе в столицата. Александра е модел и се занимава с народни танци от тригодишна, но подиумът не е всичко за нея. Абитуриентката заляга здраво над учебниците, а през лятото ще кандидатства в някоя от специалностите, свързани с бизнес и икономика в УНСС.
След спечелената титла 18-годишната хубавица ще представя България на конкурса Mis Universe в столицата на хазарта Лас Вегас.

„Радвам се на успеха. Ще продължа да участвам в подобни конкурси, но мечтата ми е да направя кариера в бизнеса“, сподели за в. „Марица“ Александра. Останалите призьори в конкурса станаха – Lady Bulgaria World 2018 – Антоанета Боянова, Lady Bulgaria International 2018 – Ивана Филчева, Lady Bulgaria Universal 2018 – Ива Иванова, лице на организаторите “ е Мелиса Ариф.

идеалната млада българка

Конкурсът Lady България се проведе за единадесета поредна година. Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост. От 100 кандидатки за титлата до финалния кръг стигнаха 12 момичета, а надпреварата се проведе в три тура. В първия финалистките дефилираха с ръчно рисувани дрехи. Във втория дамите показаха уникални бижута. Третото излизане пред публиката беше в официалните тоалети. По традиция Lady България подкрепя благотворителна кауза. Тази година тя беше за деца, болни от церебрална парализа на възраст до 5 години. Те са от „Център за настаняване от семеен тип на деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа“ в град Перник.Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×