17-годишна стана Царица на Августиада 2017

Царица на Августиада 2017

Конкурсът за избор на Царица на Августиада 2017 събра ценители на красотата в залата на Държавна опера Стара Загора.
Жури и публика трябваше да определят носителката на короната измежду 20 красиви старозаКонкурсът за избор на Царица на Августиада 2017 събра ценители на красотата в залата на Държавна опера Стара Загорагорки. Конкурсът се провежда за втора поредна година, а организатори са Търговско-промишлена палата – Стара Загора и компания „Оинорама Консултинг“, в партньорство с Община Стара Загора.

В конкурсната вечер, момичетата дефилираха в три тура: с брандирани фланелки със знака на Августиада, с тоалети на модна къща и в облекло на римлянки.

Царица на Августиада 2017

За първи път тази година претендентките за престижното отличие бяха представени на фейсбук страниците на Августиада и Туристическия информационен център към Община Стара Загора, където гражданите можеха да гласуват за своята фаворитка.

Мартина Тенева спечели наградата от 200 лв. за момичето, получило най-много харесвания в социалните мрежи, осигурена от „Вила Меден”.

Десетчелнното жури определи за втора подгласничка на Царица на Августиада Берна Билен, 18- годишна, ученичка в Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“, специалност „Икономика и мениджмънт“.

Първа подгласничка е Антоанета Танева,  на 20 години, завършила Спортно училище „Тодор Каблешков“ с профил – плуване. Сега е студентка в Тракийски университет, специалност „Екология“.

За Царица на Августиада 2017 журито определи Мартина Танева, 17-годишна, ученичка в ГПЧЕ „Ромен Ролан“, с френски и английски език. Това е изборът и на публиката в социалните мрежи.

Царица на Августиада 2017

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.