Българска кола се появи на автосалона в Женева

Sin R1

През последните дни погледите на автомобилните фенове са насочени към едно от най- големите събития в индустрията – Автосалон Женева 2017.

Редица лидери в сектора вече представиха новите си модели в рамките на изложението.
Там се появи и български автомобил. Става въпрос за последния модел на компанията Sin cars, основана от българския инженер Росен Даскалов във Великобритания преди 5 години.

Фирмата стана известна с първата българска суперкола. SIN CARS е специализирана в производството на спортни и състезателни модели, като централата й се намира в Мюнхен.

На изложението в Женева компанията представя новия автомобил от серията Sin R1 – Sin R1 550, става ясно от публикация в официалния сайт на фирмата.

Моделът може да се похвали със специално разработен двигател, с капацитет от 500 конски сили и електрическа система на динамото с нова CAN конфигурация на пауър модула.

Седалките на спортната кола са карболови и наподобяват тези в състезателните автомобили, но са по-удобни.

За първи път SIN CARS стъпи на Автосалон Женева през миналата година, като тогава показа модела SIN R1 RS.

 
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.