Българката, която създаде лек срещу рака от чесън

лек срещу рак, чесън

Историята на една българка стана истинска сензация. Наташа Вълкова твърди, че е успяла да се излекува от рак с помощта на билкова отвара с извлек от чесън. И не само това – рецептата й е помогнала и на други онкоболни хора. Жената вече е патентовала природния лек. Приготвя го в малък цех в двора на дома си.

В това малко шишенце има мащерка, маточина, босилек, чубрица, спирт и най-вече чесън. И това не е просто хранителна добавка, а еликсир, разказва създателят на рецептата Наташа Вълкова. През 2002 година тя получава тежката диагноза – злокачествен рак на мускулите, а лекарите тогава й дават не повече от две години живот.
Не можем да наречем Наташа билкар. Всъщност тя е доктор на науките и не отрича значението на традиционната медицина. Има диплома по икономическа кибернетика от киевския държавен университет, специализирала е и биокибернетика. Познанията й помагат да успее да стигне до безопасен извлек от чесън, който да консумира, за да намали последствията от лъчетарапията до минимум.

13 години по-късно Наташа е в перфектно здраве и няма нито една метастаза. Тя е сигурна, че добавката й е помогнала да пребори рака. Решава да търси средства, за да създаде цех, в който да произвежда лекарството и така да помогне и на други онкоболни.

Днес цехът е факт и отговаря на всички европейски изисквания. А хранителната добавка има патент за лечение на онкологични и други заболявания. Помага още при гастрит, грип и е добър имуностимулатор.
Жената работи денонощно в цеха, заедно с дъщеря си. Вече не смогва да произведе толкова шишенца, колкото са поръчките.

Според Наташа обаче при всеки болен добавката действа различен начин и не трябва да се консумира без консултация с лекуващия лекар.

Тя вече го е патентовала. Хранителната добавка се продава в някои аптеки, цената й е под 10 лева. Към момента обаче количествата са изчерпани.


3 коментара

  1. някой 17/03/2016
  2. Maria 18/03/2016
  3. maria 18/03/2016
×