Корени от билка, позната ни от векове, убиват рака

интернет

интернет

Зелев сок, чесън, най-различни билки и растения, сред които непознатата на повечето тученица – бабините рецепти в борбата с рака са безброй.
Но има една билка, която ни е позната от векове – още прабългарите са я използвали, и която убива рака. Корените от глухарче, сварени на чай, действат на раковите клетки. Лечители твърдят, че глухарчето действа като разсейва раковите клетки само за 48 часа.

Освен това лечението с глухарче е изключително ефикасно, като не позволява раковите клетки да атакуват здравите клетки.

Билката се оказва доста пренебрегвана, въпреки че има редица лечебни свойства. Глухарчето е лесно достъпно и се намира в полетата, Хубаво е да си я набавите от чисто поле, далеч от движението на автомобилите.

интернет

интернет

Докато нашите баби са знаели, че сироп от глухарче съдържа много лечебни вещества, а днес се знае, че коренът от глухарче може да помогне на болните от рак. Учените са установили, че корените на тази билка „работят“ по-добре от химиотерапията, защото убиват само раковите клетки.

Университетът Уиндзор в Канада е извършил проучване на Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дали нова надежда на пациентите с рак. Разкрито било, че корените от глухарче ефективно „убиват“ клетките, засегнати от рак, без да повлияват на другите клетки в тялото, пише Webtribune. Според проучването глухарчето действа на раковите клетки , като по този начин унищожава за 48 часа, а за това време никоя здрава клетка няма да бъде болна.

Заключено е, че непрекъснато лечение с тази билка може да се унищожат повечето клетки болни от рак, а заради чудесните резултати екипът от изследователи е получил допълнителна подкрепа да продължи изследването на тази билка.

Джон Ди Карло, който е на 72 години, лично се убедил в лечебните свойства на глухарчето, докато безуспешно се лекувал цели три години. Като алтернатива пил чай от корен от глухарче , и само след четири месеца този човек преживял пълно излекуване от заболяването.

Ето как се вари чай от глухарче против рак: две чаени лъжички накълцан сух корен от глухарче се варят 10 минути в 300 мл вода. Необходимо е да се изпиват по 2-3 чаши от този чай всеки ден.

Още по темата: Това растение лекува рак и диабет, а българите го унищожаваме

интернет

интернет

×