Начало Български билки Билката на прабългарите цери от болно сърце до затлъстяване

Билката на прабългарите цери от болно сърце до затлъстяване

0 Коментар

Билката на прабългарите, розова родиола или пък златовръх – ако все още не може да познаете за кое растение става дума, то имаме предвид ето това!

Аптекарят Никола Мангалджиев преоткри за света златен корен. Той усилва 250% мускулите и 175% ума, пият го в КГБ и Байконур.

билката на прабългарите

Всъщност свойствата на билката златен корен, или както още е известна за българите розова родиола, или златовръх, или билката на прабългарите, са открити от аптекаря Никола Мангалджиев.

Cамоковският лечител цери болно сърце, стомах, бели дробове, цироза, простата, разширени вени, хипертония, лоша обмяна на веществата, слаба имунна система, последици от инсулт и инфаркт.

Билката Rhodiola rosea е известна с много имена – Златен корен, Розов корен, Вейка на Аарон и други. Причината за това е, че се среща по високите планински местности на четири континента.

Родиолата има легендарна история, датираща от хиляди години. Викингите изключително много са я използвали за подобряване на тяхната физическа сила и издръжливост, докато китайският император е изпращал мисии в Сибир, които да съберат златен корен за приготвяне на лекарствени препарати. Хората от Централна Азия считат, че чай от розово родиола е най-ефективното средство за лечение на простуда и грип. Монголските лекари дори го предписват срещу туберкулоза и рак.

Златен корен е безопасен и ефективен за тези, които искат да намалят теглото си, особено ако проблемът са коремните мазнини. Съдържа активно съединение, наречено росавин – ефективен за изгаряне на мазнини, защото той стимулира действието на ензима липаза, който организмът произвежда по естествен път и който е отговорен за разграждането на мазнините, особено мазнини, складирани около талията.

Прочетете още:

Това растение лекува рак и диабет, а българите го унищожаваме

Черният бъз – билката, която лекува 100 болести

Цветето на Орфей – най-лековито цвете, което Родопите пази

Плодовете на този храст могат да увеличат ефекта от химиотерапията

0 Коментар
0

Подобни публикации

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност