Начало BG Открития Българи измислиха най-малкия касов апарат в света

Българи измислиха най-малкия касов апарат в света

от LittleBG
0 Коментар
esteto.bg

Касов апарат, който може да носите навсякъде със себе си и да го съберете дори в джоба си? Това най-вероятно е мечтата на всеки търговец по света.

Е, тогава следващите редове ще са радостна новина. Българска фирма създаде най-малкия касов апарат в света – устройството се побира в джоба.

Размерите му са едва 84 x 167 x 60 мм и тежи само 300 грама. Но, въпреки малките си размери, този касов апарат с нищо не отстъпва на добре познатите ти, с нормални размери. Има си всички функционалности.

Той е съобразен с последните задължителни изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни – от останалите бизнесмени и търговци.

Най-малкият касов апарат в света е предпочитан заради множеството си предимства, сред които голям светещ операторски дисплей, клиентски дисплей, подсветка на клавиатурата, линеен термален принтер и вградена батерия, която го прави независим от ток и контакти.

Има и възможност за връзка по Bluetooth и WiFi и е най-подходящият избор за разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини, барове и дискотеки. На него могат да се зареждат данни за артикули и клиенти, което го прави истински „джобен офис“, твърдят впечатлени и доволни потребители.

касов апарат

armageddonsports.com
0 Коментар
1

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност