Джерард Бътлър сваля българки по софийските задръствания

littlebg.com

24 часа

Любопитен фотос на българка разпалва интереса. Селфито е на Джулия Иванова, която е успяла да заснеме със своя телефон Джерард Бътлър в софийско задръстване.

На бул. „България“ холивудският актьор се е опитал да заговори красивата българка. “Докато чаках на светофара, слушах музика в колата си и чух, че някой ми говори на английски от съседния автомобил”, разказва Джулия Иванова, цитирана от в. „24 часа“.

Красавицата намалила музиката, за да чуе какво се опитват да й кажат. Но когато се обърнала, видяла, че човекът, който й говори, е Джерард Бътлър. Веднага хванала телефона си и се щракнала с шотландския актьор на заден фон. Така и не разбрала какво ѝ казал първоначално, но двамата имали още минута в задръстването, за да си разменят няколко реплики.

“Довечера какво ще правите? Ние ще излизаме”, казала Джулия на Бътлър. “Отговориха, че имат работа и ще снимат, но може в събота”, допълва тя. Така и не се видели обаче, защото момичето не отишло в същото заведение на следващата вечер.

“Ако е писано, пак ще се засечем някъде. София е малка”, смее се Джули. Тя има собствен бизнес и се занимава с графичен дизайн.

Джерард Бътлър е в България от края на март, за да снима в студиата на “Ню Бояна филм” “Код: Лондон” – втората част на хитовия “Код: Олимп”.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×