Начало Новини Карнобатлийка стана Mrs Transcontinental 2019 в Щатите

Карнобатлийка стана Mrs Transcontinental 2019 в Щатите

0 Коментар

Карнобатлийка стана Mrs Transcontinental 2019 в Атланта, Джорджия, съобщава bg-voice.com. Д-р Полина Паньова е носителка на титлата Mrs Bulgaria Transcontinental 2018.  И така си заслужи правото да представлява страната ни в Атланта тази година.

Само година по-рано тя заслужи и наградата за най-интелигентна участничка. Полина от години живее в Украйна с украинския си съпруг, там тя е завършила престижния Виницки национален медицински университет “Николай Пирогов”. По-късно специализира “Ендокринология”.

Mrs Transcontinental 2019

Тя е много е горда, че е родена в Карнобат и за радост на нейните родители, пред присъстващите, бе представена не като участник от Украйна, а с думите “Мисис България Transcontinental 2018 – Полина Паньова – Бильк – на 30 години, живее в град Карнобат, има 2-ма сина, по професия е лекар – ендокринолог, обича да рисува и да пее, участва, защото носи каузата на конкурса в себе си, девиз: “Цели се в луната, дори и да не уцелиш, ще уцелиш една звезда”.

Mrs Transcontinental 2019

Достоен за отбелязване е фактът, че за 20-те години от съществуването си, участничките и победителките в надпреварата Mrs Transcontinental 2019, са вложили в благотворителни каузи над 750 хиляди лева.

Mrs Transcontinental 2019

Освен с красотата на българката, повод за гордост имахме и с Даниел Георгиев. Наскоро българинът стана най-красивият мъж в света и спечели Мистър свят 2019.

armageddonsports.com
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност