Личната история на Виктор Калев, изпята в български шлагери

Виктор Калев

Виктор Калев
Роден в Златоград, Виктор Калев бързо стана любим актьор на Малка България. Познат като част от екипа на „Шоуто на Слави“, Виктор Калев успешно се превъплъщава в образи като президента Петър Стоянов, примата на българската естрада Лили Иванова и много, много други знаменити българи.

Но сега е дошъл момента, в който Виктор Калев да разкаже своята лична история. Това ще стане със завръщането му на театралната сцена след 10-годишно отсъствие с автобиографичния спектакъл „Грамофонът“.

Виктор Калев

Виктор Калев

Премиерата му ще бъде в Летния театър в Бургас, на 27 юни.

Ще зарадва своите почитали и във Варна на 6 юли във Фестивалния комплекс, в Добрич на 7 юли в Драматичен театър и в Плевен на 20 юли в Летен театър „Кайлъка“.

Любопитното е, че Виктор Калев не е предвидил засега участие пред софийската публика.

Виктор Калев

Виктор Калев
„Грамофонът“ е спектакъл, изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители.

Текстовете са написани от Ваня Щерева, а аранжиментите са направени от Дани Милев, който ще съпровожда на сцената Виктор Калев заедно с музикантите от Дани Милев бенд: Неделяна Христова, Димитър Милев, Иво Дуков, Юри Божинов.

„Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с  това, ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки.  Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, разкрива Виктор Калев.

„Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

Виктор Калев

Виктор Калев
Билети в предварителна продажба:

ВАРНА – Театър „Българан“ и Фестивалния комплекс.

БУРГАС – Касата на НХК Бургас

ПЛЕВЕН – Касата на Читалището, Летен театър „Кайлъка“ и Автогарата

ДОБРИЧ – Драматичен театър

Виктор Калев

Виктор Калев×