Офис в България – сред 25-те най-популярни офиса в света

офис

Офисът на Paysafe България е обявен за един от „25-те най-популярни офиса в света“. Софийският офис на компанията с дейност в сферата на онлайн разплащанията е поставен на седмо място в глобалната класация на Office Snapshots.
Един от водещите онлайн източници в сферата на офис дизайна – Office Snapshots, обяви 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г., като постави Paysafe България на седмо място.

офис

Класацията, обявена през януари 2017 г., включва компании като Dropbox (в Остин, Тексас) – на осма позиция, Red Bull (в Стокхолм, Швеция) – на девета позиция, и Google (в Кеймбридж, Масачузетс) – на единадесета позиция. Софийският офис на Paysafe е единствената локация от Източна Европа, която е намерила място в класацията в началната десетка.

Paysafe се премести в новия си офис в София в края на 2015 г. Оттогава постепенно увеличи офисното си пространство, като в момента над 800 служители работят на площ, обхващаща пет етажа в Capital Fort – една от най-модерните офис сгради в София.

Вътрешният дизайн на новия офис на Paysafe е поверен на софийското студио за дизайн и архитектура – Cachè Atelier, чиято задача беше да създаде уникална, гостоприемна и модерна среда.

офис
„За нас в Paysafe е от голямо значение да осигурим забавна, уютна, но също така вдъхновяваща и мотивираща работна среда. Нашата основна цел за проекта беше да създадем пространство, в което екипът ни да се чувства като у дома. Същевременно искахме да сме сигурни, че при първата си стъпка в офиса всеки служител или кандидат за работа може да почувства Paysafe като място, където може да разшири своите хоризонти и да научи нещо ново в една приятелска и открита среда“, обяснява генералният директор на Paysafe България Мирослав Божилов.

Днес офисът на Paysafe в София е глобален център „Операции“ на Paysafe Group за ИТ услуги и инфраструктура, управление на риска, предотвратяване на измами и обслужване на клиенти. Екипът на компанията може да се възползва от богат набор от външни и вътрешни обучения и програми за развитие, съобразени с техните конкретни нужди и желания.

офис

Office Snapshots е международна общност за офис дизайн с централа в Санта Барбара, Калифорния. Основан през 2007 г. като възможност хората да погледнат „зад кулисите“ на едни от най-вдъхновяващите компании, уебсайтът на Office Snapshots е публикувал информация за близо 3000 офиса, създадени от 700 студия за дизайн и архитектура в последните 10 години. Така той се превърна в един от водещите сайтове за дизайн в света.

офис

Коментар

  1. Moket 19/01/2017

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×