Урсула ще превръща нашенки в холивудски звезди

Урсула Борислав Сапунджиев

Урсула
Борислав Сапунджиев

Любимата марка козметика за коса на холивудските звезди е вече и в София. Видният коафьор Борислав Сапунджиев, познат повече като Урсула, ще представи в салона си Ursula fashion art of hair терапия с продуктите от серията SUBLIM GOLD 24K на MIRIAM QUEVEDO.

Това е единствената серия продукти за коса в света, която съдържа микронизирано 24 К злато, хайвер и екстракт кралска орхидея. Нейните разкошни активни съставки подхранват и възстановяват косата в корените и скалпа, уплътняват и възстановява младежката й еластичност. Микронизираната златна пудра насища косата със златни отблясъци и предава прекрасен аромат на цветя и билки.

Продуктите съдържат подхранващи масла за перфектно копринена и възстановена коса.  Те са благоприятни за всеки вид коса, особено за средни до тънки коси, сухи, увредени, без обем, включително боядисани и силно третирани. С микронизираното 24 каратово злато, арганово масло, масло от камелия, маслини, боабаб, малини, роза, сладък бадем, тамаринд, босвелия, сусам.

Витамин Е, UVA и UVB филтър могат да възстановят и подхранят дори най-капризните коси.

New_SUBLIME_GOLDbodegon_goldМарката ще бъде представена на 2 декември в Ursula Fashion от 18.00 часа, когато ценителите ще могат да се възползват от 15% отстъпка на всеки закупен продукт.

Компанията Miriam Quevedo е създадена преди 5 години от една модерна и амбициозна испанка, която бързо печели симпатиите на ВИП клиентите от цял свят. 

Мириам Кеведо наследява безценния опит на фабрика за козметика, която в продължение на 35 години произвежда луксозни private label козметични продукти в Барселона, a във формулата им включва активни съставки като хайвер, екстракт от кралска орхидея, златен, платинен и диамантен прашец.

Мириам Кеведо предлага серия без-алтернативни продукти за професионална и домашна грижа за лице и коса в категорията „върховен лукс”.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×