Начало Стара планина Гласувайте за Созопол: Ето как да стане най-добра европейска дестинация!

Гласувайте за Созопол: Ето как да стане най-добра европейска дестинация!

от LittleBG
0 Коментар

дестинация, Созопол

Коя ще е най-добрата европейска дестинация за 2017 г.? Всичко зависи от гласуването в сайта за туристически дестинации European Best Destinations.

В битката за първото място се включват градове като Милано, Брюксел, Сан Себастиан, Вроцлав, Рим, Париж, Барселона, Берлин, Виена, Порто, Атина, Нови Сад, Загреб и др.дестинация, Созопол

Класацията е на принципа „от туриста за туриста“, и крайният резултат се определя от милионите европейски туристи, които имат възможност да гласуват за своите любими дестинации. Тя се организира от Добрите европейски дестинации- организация, базирана в Брюксел и създадена да насърчава културата и туризма в Европа.

В партньорство с EDEN мрежата тя предоставя уникална възможност за реклама и популяризиране на европейските дестинации, номинирани за „Европейска дестинация“ и насърчава потребителите на туристически услуги да бъдат активни в избора си и оценката по време на гласуването на интернет платформата на EDEN.

дестинация, СозополБългария се представя със Созопол. Гласувайте за Созопол: да стане най-добра европейска дестинация!

За да подкрепите Созопол и красивият ни курорт да стане „Най-добра европейска дестинация“ за 2017 г., може да гласувате от 20 януари до 1о февруари 2017 г. Имайте предвид, че може да гласувате само от един IP address и само веднъж в рамките на една седмица. Т.е., реално може да дадете 3 гласа за Созопол в рамките на цялото гласуване.

дестинация, Созопол

Може да гласувате за Созопол на www.europeanbestdestinations.com/best-of-europe/european-best-destinations-2017.
Печели пари през свободното време
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност