Начало BG Открития БГ изследователи: Тройната ДНК верига е закодирана в Розетата от Плиска

БГ изследователи: Тройната ДНК верига е закодирана в Розетата от Плиска

от LittleBG
1 Коментар

Розетата от Плиска

Специалисти от различни области се обединиха в социалната мрежа Фейсбук и за около 18 месеца направиха серия от открития, достойни за Нобелова награда. Първите им стъпки са преди 7 години, когато Ренета Джунова – преводач символика и Мила Салахи – преводач с древни и съвременни езици започват първите изследвания на тракийската и други писмености.

Към тях вече се присъедини математикът Стефан Ганев, астрофизикът Красимир Кръстев, Патриция Кирилова – връзки с обществеността, Мария Трънкова – редактор, Николай Иванов – преводач на английските версии на изследванията. Помагат и други таланти – Веско Платников-музикант и композитор, Борислав Стамов – исторически данни, инженер Добрил Иванов – IT специалист.
Какви са най-новите открития на екипа – разчитане на символиката на Магурата, Розетата и древната писменост на траките?

Розетата от Плиска

Нашият екип всеки ден прави по едно откритие. Колкото и странно да звучи, всички артефакти са носители на многопластова информация. Можеш да започнеш от текстовете и техните преводи, да минеш през картография, астрономия, астрология, а в последните няколко седмици и генетика. Зависи накъде те насочват, така наречените от нас жокери – самите текстове, обозначения, отнасящи се до небе, земя, генетика.

За миналата 2016 година постиженията ни са – разработване метода на проекциите „Окото на Вселената”, който ни дава възможност да проектираме географски територии, звездни карти, пътища и да предвиждаме земетресения. Той се базира на свещената геометрия. Дори първите геометрични инструменти са открити у нас – Варненският халколитен некропол. Открихме тектониката на континентите отпреди 13 -12 000 г.пр.н.е.

2017 година стартираме с откритието на тройната ДНК верига, закодирана в Розетата от Плиска и генетичните кодове за сътворението от Магурата. Все още работим по тях, но тройната верига на ДНК, като структура, ще покажем на вас за първи път.

И отново ще призовем, както вече го направихме, ако някой специалист по генетика, с чисто сърце и светла душа, който милее за България и реши, че има желание и възможност за работа с нашия екип – то нека да се свърже с нас.

Как стигнахте до тях?

Работата ни изисква саморазвитие, самодисциплина и много усърдие. Започнахме от създаването на методиката за разчитане на най-древното писмо в света – нашите руни, които са в основата на така наречената Дунавска писменост, определена от Харалд Харман за най-древната в света, която по-късно се развива в свои деривати.

Открихме така нареченото „Око на Вселената” – проекционен метод , който позволява да се проектират географски и звездни карти, генетични структурни формули, да се прогнозират земетресения и т.н. Всичко това е системата на древното познание – едно цяло, свързано с невидима нишка, която се удължава всеки ден.

Розетата от Плиска

Принципът на методиката?

Методиката ни се базира на 15 строги правила за четене, зависещи от формата носител. Основата е българският език и нашата азбука. Като спомагателни езици ползваме бохарският, египетски диалект, говорен по делтата на Нил, Северен Египет. Това е диалект от езика на коптите – египетските християни. В България този диалект е непознат, а същото се оказва и за египтолозите в Египет и по света. Общото мнение е, че той е дошъл от крайбрежието.

Вторият диалект е албанският диалект, говорен в подножието на Шар планина, Македония. Той е доста обвързан на тази територия с македонския диалект на българския език.

Какво послание ни оставят предците?

Нашите предци са ни оставили цялата ни история, дори предупреждения за катаклизъм, предстоящ в близката година – преминаването на планетата Нибиру, която нашият екип доказа с помощта на древното познание. Обединихме нашата информация със съвременната наука. Разполагаме с данни, за които и самата НАСА само предполага, и доказахме, че съвременната наука е изчерпана. Тя няма какво ново да покаже, ако не се върне към връзката духовност – наука, това, което правим ние.

Ето и научните данни, подготвени от екипа и Красимир Кръстев, нашият астрофизик:
Розетата от Плиска

Нибиру – Земя – Срещата:

Нибиру навлезе в Слънчевата система! На 23 декември 2016 г. беше на 30 астрономически единици от Слънцето до орбитите на Нептун и Плутон с тази особеност, че Нибиру е под плоскостта на планетите от Слънчевата система под ъгъл от 30 градуса. Параметрите за Нибиру, до които достигна екипът са –

1. Период на обиколка около Слънцето = 3685 г.

2. Нибиру се движи по силно сплесната елипса с ексцентрицитет 0,99.

3. Най-отдалечената точка от Слънцето /ахелия/ е на разстояние 477,2 астрономически единици – там Нибиру се движи най-бавно, със скорост 5,5 км. в секунда.

4. За сравнение – при преминаване през перихелия /най-близката точка до Слънцето/ ще се движи със скорост – 370 км. в секунда! /Слънцето обикаля около центъра на Галактиката със скорост 250 км. в секунда, а Земята обикаля около Слънцето със скорост = 30 км. в секунда! /

5. С приближаването на Нибиру към Слънцето, скоростта му на движение се увеличава непрекъснато /съгласно Законите на Кеплер/.

Това, което изчисли екипът, е:

Нибиру ще се намира до орбитата на Сатурн и на 30 градуса под нея на 13 октомври 2017 г. Нибиру ще достигне орбитата на Юпитер на 27 ноември 2017 г. и от този момент започва НАЙ-важният, сюблимният момент! Около 30-35 дни ще бъдат необходими на Нибиру да достигне точката на пресичане на орбитите на планетите – това е краят на 2017 и първите 2-3 дни на 2018 г.

След това, с „бясна скорост“ – 10 пъти по-голяма от скоростта на Земята, Нибиру се насочва към перихелия /най-близката точка със Слънцето!/ – за достигането й ще са му необходими 40 -45 дни! Следва най-критичният период за Земята, преминаване през перихелия и обратно излизане през точката от плоскостта на орбитите на планетите, също за период от 40-45 дни в периода 08 февруари – 23 март 2018 г. В този период Нибиру и Земята ще са най-близо! За съжаление, не може да се определи, все още с абсолютна точност, разстоянието между двете тела, но ще е от порядъка на 1-2 астрономически единици! Има още един изключително важен параметър, който трябва да се изчисли и това е масата на Нибиру!

Според Батигин и Браун /мнението, на които се споделя и от НАСА, и е публикувано в „Астрономикъл Джърнал“ на 20 януари 2016 г./ масата на Нибиру е 10 пъти по-голяма от масата на Земята. Този параметър е изключително важен, за да се определи въздействието на Нибиру върху Земята при преминаването през Земната орбита и през перихелия! А, ако Батигин и Браун не са прави /защото никой от съвременните астрономи НЕ Е наблюдавал Нибиру!/ и Нибиру е с размерите и масата на Юпитер – около 300 земни маси?! Това е възлов параметър, който ще стане ясен в момента на започване на реални наблюдения на Нибиру! Колкото по-бързо толкова по-добре!

Как да се подготвим за промените, за които те ни предупреждават?

Ние направихме каквото трябва и можем. Пуснахме карта с най-горещите точки на предстоящите промени. Разработихме метод, с който предвиждаме земетръсите с точност до 0,5 % . Публикуваме ги на нашата Фейсбук страница. Предупредихме наш колега в Америка, че се очаква силно земетресение една седмица преди то да се случи! Ние даваме всичко от себе си, за да са информирани хората, а управниците на държавата би трябвало да ни потърсят, за да обединим усилията си и да се подготвим. Това е тяхна работа, не наша.

Розетата от Плиска

Българите и тяхната роля в предстоящите събития?

На този въпрос ще цитираме едно от посланията, оставено за нас. Евреите, гърците, та дори, ако щете египтяните, не познават правилата за четене на текстовете на нашите предци и са направили една голяма лъжа от писаното божествено слово. Всички текстове са с разместени срички и познавайки семантиката на езика, не ни е трудно да ги подредим. Това е анаграма от личните имена в подвизите на Херкулес. Тя казва всичко, ние можем само да замълчим:

Ще се даде лек от Небесата някой ден и мед ще вземете.
От кулите на Горната Светлина ще се учите.
Слънцето ще застане и словото на бащите ще излезе.

От него, Слънцето, ще остане Орфей !

И ще се построи вашето слово и ще остане !

И с камъните ще се направи името, дадено на вас !

И при селището, изчезнало ще се направи Звездата на Твореца (Розетата), вървяща от вечността !

И ще си тръгне светлината на евреите !!!“
*Едно интервю на Патриция Кирилова

1 Коментар
0

Подобни публикации

1 Коментар

Горан 23/05/2017 - 16:18 Reply

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност