Начало Made in BG На почивка в България: Ето какво видяха немски туристи

На почивка в България: Ето какво видяха немски туристи

2 коментара

Пясък, слънце, морски бриз – за някои хора това е идеалната представа за перфектната почивка. За други пък планинския чист въздух и горските възвишение са неустоима мечта.

Но в крайна сметка – кой не си мечтае за една релаксираща и спокойна почивка?

Като че ли в България и двете опции са лесно осъществими – имаме си и Черното море, и високите сини планини. Опциите са налице, остава само желанието от наша страна.

youtube

И то се събужда не само у нас българите, но и в много чужденци, които остават запленени от страната ни и не пропускат шанса да я посетят.

Точно такъв е случаят с тези две двойки туристи, които ще видите в клипчето по-долу. На пръв поглед – нищо нетипично – поредните чужденци, решили да похарчат малко пари в България. Няма лошо!

Обаче…

Винаги има едно обаче! И в случая не е с положителна страна за България. Филмчето всъщност е документален филм на немската телевизия NDR. В него двете двойки туристи проверяват условията за отдих в България: Лена и Герд Хайнрих изпробват пакетната почивка на българското Черноморие, а Евелин Чудак и Клаудия Хойер тръгват на самостоятелно организирана ваканция във вътрешността на страната.

Какво ще отсъдят накрая „инспекторите“ и колко ще им струва почивката в България?

Изгледайте филма и ще разберете много неща, които сами сте виждали с очите си, или пък може би не…

Филмът е преведен от Кремена Василева.

Още документални филми може да гледате на адрес: dokumentalni.com

Подобни материали:
По пътя на Ориент Експрес: България във филм на BBC
Филм за Велико Търново шашна Кан и французите

2 коментара
0

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност