100 Кила възпя България със „100 гайди“

YouTube

YouTube

Рапърът 100 Кила възпя Чудесата на България в новата си песен. „100 гайди“ е със свежа народна музика – микс между хип-хоп и типичното звучене на родопската каба гайда.

„Клипът е правен с единствената цел да върнем Българския дух и да припомним моментите с които можем да се гордеем със себе си и да не забравяме, че ние сме кръв на велики хора!!!“, пише в официалното представяне на песента в платформата YouTube.

Видеото показва най-хубавите кътчета на страната ни, както и българи, които са прославили страната ни извън граница.

„Добре дошъл в България, това е моята страна и тук обичаме да ходим с вдигната глава. Добре дошъл горе, високо в планината, пусни се и на плажа, там е и Килата“, пее рапърът.

„Респект за всички езици, за всички раси и народи. Обичам ви на български, Кирил и Методий“, се казва още в песента.

„Споделям моята любов за моята България“, е посланието на Килата, който определено изненада своите фенове с нещо съвсем различно от репертоара му досега. Той е подготвил музиката заедно с Taffo Velikoff (Digital Nottich), а аудио обработката е дело н Viktr FB Dobrev.

„Кила, браво! Това е песента, която ще докосне много хора, убеден съм! Благодаря!“, споделя почитател на изпълнителя под песента в YouTube, пише в. „Стандарт“.

Вижте и чуйте сами новата песен на Килата, която вече е хит в социалните мрежи:

 

Коментар

  1. click here 14/08/2015

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×