Българи направиха джип, който може да издържи и апокалипсис

в. Монитор

в. МониторБългарите са доста изобретателни. И това е поредното доказателства. И ако си мислите, че само германците могат да направят издържлив джип – грешите.

Българи превърнаха Toyota Hilux в 6×6 пикап, който може да издържи и апокалипсис. Тази кола е издържлива и здрава, а българи са я преработили, за да може да издържи на всякакво натоварване.

Компанията, която се е заела с тази трудна задача, е българската компания Vromos, която се занимава основно с преправянето на колички за голф в офроуд бъгита.

Българските инженери са добавили на Hilux допълнителна ос, преправила е леглото за товар, разширили са калниците и са повдигнали окачването, което прави големите гуми BF Goodrich да изглеждат малки.

Външен вид на автомобила предполага, че Hilux 6×6 може да преодолее всякакви препятствия, но от Vromos са добавили, лебедка, предпазни плочи отдолу и шнорхел за 3.0 литровия четирицилиндров турбо-дизелов двигател на пикапа, за да може да диша, докато преминава през дълбока вода.Коментар

  1. Белег 20/01/2017

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.