Българка с фотосесия от фотографа на Риана

Rihanna_PeterBaratti

Българската красавица Лидия Иванова, която в момента се намира в Лос Анджелис успя да впечатли и един от фотографите на певицата Риана.

Модният фотограф на звездите от Холивуд Питър Барати (Peter Baratti) е впечатлен от стила и излъчването на родната красавица. В тандем с младия и проспериращ фотограф Теди Грозданов те заснемат няколко впечатляващи кадъра, като към снимките се присъединява и колумбийския модел Рамиро Санчез (Ramiro Sanchez).

Лидия Иванова пристига в Лос Анджелис преди няколко месеца, за да учи, но животът поднася на 19-годишната българка всевъзможни приятни изненади. Тя вече е получила съвети за актьорско майсторство от Робърт Дювал, запознала се е с една от най-големите звезди на поп музиката Деми Ловато, успява да впечатли хитовите дизайнери на DSQUARED, а самият Дерек Хъф пожелава да си направи селфи с нея.

През лятото Лидия Иванова ще пристигне в България, за да реализира няколко проекта на родна земя.

LidiaIvanova1

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.