Топ гримьорът Арсена Андреева: Българката следи тенденциите и е наясно с модните трендове

Арсена Андреева

Топ гримьорът Арсена Андреева

Впечатляващият грим е неизменна част от блестящия вид на всяка булка. Арсена Андреева е доказал се гримьор, отличаващ се с умения на високо ниво и безупречна работа с четките за грим. Тя е предпочитан гримьор за множество фотосесии, а възхитените клиентки са безброй. 

Срещаме ви с талантливата Арсена Андреева в деня на откриването на Luxury Weddings Expo. Домакин на тридневното събитие, което ще се проведе от 8, 9 и 10 април, е Експозиционен център „Флора“ – Бургас.

Гримьорът Арсена Андреева ще демонстрира най-актуалните тенденции в сватбения грим. 

Организатор на Luxury Weddings Expo е сватбена агенция Magical Dreams, а LittleBG е медиен партньор а събитието.

Подобни материали:

Мис България 2015 г. Марина Войкова – чете Яворов и хапва български гозби

Мис България 2015 – копие на Анджелина Джоли

Българка стана четвъртата най-красива жена в света

Българка стана шеста на Мисис Свят 2016 г.

Ето какво сподели Арсена Андреева за LittleBG:
Какви са най-новите тенденции в сватбения грим тази година?

Арсена Андреева: Румените бузи, нежното розово, което придава младежко и свежо излъчване, са на почит и тази година. Набляга се на натурална визия и силно подчертани очи и устни в оранжево, кърваво червено и розово. Едно от вдъхновенията е класическото червено червило – неугасваща страст на гримьорите. Натурално подчертаните скули изместват прекаленото контуриране на лицето. По-нежното и незабележимо е предпочитано. Сенките за очи са още по-ярки и още по-изпъкващи. Набляга се на контраста. Синьо, тюркоазено и лавандулово подчертават погледа по неповторим начин. Металикът е задължителен за клепачите.

Арсена Андреева

А в грима през 2016 г.?

Арсена Андреева: Злато, сребро и металикови нюанси ще бъдат истински хит за сезон пролет-лято 2016 г. Опушените очи продължават да  са сред основните грим тенденции. Брокат вместо сенки! Освен бляскаво впечатление, той изцяло променя външния вид. Модата на гъстите и дебели вежди окончателно се наложи като дългосрочна. През 2016 г. вече ще ги носим сресани нагоре.

Арсена Андреева

Гримирали се българката – какви грешки допуска най-често по ваши наблюдения?

Арсена Андреева: Една от често срещаните грешки в грима на българките е изборът на основа и разликата в нюансите на фон дьо тените и естествения тен на лицето. Но според мен като цяло българката следи тенденциите и е наясно с модните трендове.

Кой е идеалният грим – избройте примерно, без какво не може той?

Арсена Андреева: Идеалния грим е подчертаващ чертите и красотата в лицето.

Арсена Андреева

Има ли някакви общи правила, по които българката се гримира – да кажем, всяка българска жена ползва червено червило, какви са наблюденията ви?

Арсена Андреева: Наблюденията ми за грима на българката са, че всяка избира цветовете според професията, статута и положението си. Българката е модерна жена и гледа да не отстъпва на модерното, актуалното и красивото.

Вие сте топ гримьор, който има възможност да работи със световни имена в модата – може ли да изброите някои от тях?

Арсена Андреева: Работя с много марки, дизайнери, които ни прославят не само в пределите на България, мои гримове попадат чрез фотографии в изложения и каталози. Това е един вариант да се докосна до световните гиганти и така лицата, които гримирам, достигат до очите на повече хора.

Арсена Андреева

Арсена Андреева

Арсена Андреева

 

Арсена Андреева

Арсена Андреева

Арсена Андреева

Арсена Андреева

12965990_1163058717061251_1930867340_n

Арсена Андреева

Арсена Андреева

Арсена Андреева

Арсена Андреева

Арсена Андреева

Арсена Андреева

 

Арсена Андреева

×