10 български фотографи, които предлагат най-доброто от България

България е невероятна, впечатляваща и изненадваща страна. България е и една от най-красивите държави – спор няма, нали?

Днес ви предлагаме да откриете 10 български фотографи, които чрез своята камера са уловили най-добрата част от България.

Зад тези фотографии се крият страстни и талантливи фотографи, влюбени в България. Разбира се, тези талантливи български фотографи не са само 10, но сайтът madamebulgaria.com е избрал само 10 от тях.

Ето 10 български фотографи, които предлагат най-доброто от България и които задължително трябва да последвате!

1. Андрей Андреев

Андрей Андреев е един от тези български фотографи, които следваме от самото начало. Защо ли? Освен че е надарен, той снима навсякъде в България. Ние от LittleBG вече ви запознахме с творчеството му – Андрей Андреев – фотографът, който събужда града. Затова, побързайте да го последвате на www.andrey-andreev.com / Instagram / Facebook.

2. Веселин Атанасов

Веселин е български фотограф от Стара Загора, който ни разказва за пътуванията си в снимки. Понякога човек се чуди къде е бил кацнал, за да вземе снимката му, тъй като изглежда невероятно. Авантюрист, който да последвате определено. Instagram / Facebook.

3. Мая V

Мая е млада българска фотографка с Facebook страница от януари 2017 г. Тя е страстна пътешественичка и с фотографията си улавя най-прекрасните моменти по време на пътуванията си. Обещаващ фотограф, който ще следваме. Направете го и вие! Facebook.

4. Емил Рашковски

Емил Рашковски е български фотограф, който винаги е бил очарован от природата и красотата. Фотографията за него е само инструмент, който му помага да изрази начина, по който възприема България. И можем да кажем, че снимките му са впечатляващи. Нашата среща с него може да си припомните в материала ни – Емил Рашковски – фотографът на зимната приказка. Facebook / Flickr.

5. Пламен Петков

Пламен Петков е български фотограф, който се интересува от всичко. Неговите фотографии показват българския живот чрез неговите хора, събития, тържества, фестивали и традиции. Той снима с лекотата и професионализмът. Ето неговия Blog / Facebook.

6. Иво Петров

Иво Петров е софийски хоби фотограф, със страст към астрофотография. Невероятните снимки на Иво Петров може да видите в интервюто ни с него – Ивайло Петров – властелинът на зимното небе. Facebook.

7. Петър Тодоров

С неговата приятелка са страстни фотографи, влюбени в живота, пътуванията и приключенията. За тях животът е чудесно пътешествие и целта им е да го на правят колкото е възможно повече колоритно и емоционално. В техния блог можете да намерите статиите за приключенията им и много красиви снимки за България. Срещата ни с Петър Тодоров може да си припомните – Петър Тодоров – господарят на зимната приказка www.sunrisinglife.com / Facebook .

8. Калин Панчев

Калин Панчев е български фотограф, предлагащ портретна и пейзажна фотография, с идеята да комбинира и двете в една и съща картина. Обичаме снимките му заради тяхната свежест и усещане за бягство и лекота, които те ни дават. Facebook.

9. Петър Богданов

Петър Богданов е български фотограф, който търси моментите, които природата ни показва – неговата красота, безкрайни тайни, разнообразие и необятност извън въображението. Той се опитва да запази тези моменти като доказателство. Вижте повече на сайта му – www.petarbogdanov.net / Facebook.

10. Красимир Петров

Родом от Видин, страстта на Красимир Петров за фотографията е неразривно свързана с планината. Това е изкачването до интересни места и търсенето на непознатото, което събужда в него естественото желание да споделя преживяванията. Любимите му жанрове са ландшафтът и природата. Не чакайте повече, за да откриете снимките му на www.krasimirpetrov.com / Facebook.
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×