Знаете ли, че и в България има пирамиди?

пирамиди
Знаете ли, че пирамиди има не само в Египет? Оказва се, че тези природни чудеса ги има и в България. Проф. Джонов е открил пирамиди, докато търсел артефакти – глинени съдове от медно-каменната епоха. Мистериозните обекти са открити в района на село Пишурка, съобщава chudesa.net.

Самият проф. Джонов споделя, че този факт е нещо изключително за страната ни. Всичко е станало напълно случайно. Той съзрял, че два хълма в землището на село Пишурка много приличат на пирамиди, и когато ги погледнал от правилния ъгъл, ученият останал поразен – ти били с идеално прави ъгли.

Една от местните жителки на село Пишурка – баба Цецка, сподели, че нощем двете пирамиди си „общуват” помежду си – факт, който се среща при Босненските пирамиди. Те изстрелват лъчи от светлина към Космоса. Баба Цецка разказва, че вероятно те си викат „ортаците”, които са ги направили, и така посочва, че вероятният им произход е извънземен.

Местните жители на село Пишурка споделят, че пирамидите извисяват снага над селото откакто се помнят. Те са ги кръстили по своеобразен начин.

Едната носи името Пирамидата на Джоджена, тъй като по билата й расте много от тази подправка. А другата е кръстена Пишуркенската пирамида, и й е дадено името на народния будител и известен поет Кръстьо Пишурка, на когото е наименувано и селото.

Коментар

  1. Росен 08/04/2017

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.