Българка стана четвъртата най-красива жена в света

Trymax Bulgaria

Trymax BulgariaСлед редица природни бедствия, сред които тайфун и силно земетресение, изживяният ужас за българката Гергана Дончева си заслужаваше, след като тя завърши като трета подгласничка в конкурса „Мис Глобъл 2015″, който се проведе в град Пасай край филипинската столица Манила.

Българката успя да прослави страната ни с талант, като заради заложбите й бе отличена и с лента „Miss Talant“, както и с интелект – задължителен критерий за носителките на титлата.

Trymax Bulgaria

Trymax Bulgaria

„Падна ми се въпрос: „Нужни ли са конкурсите, за красота за да покажат красотата“, на който отговорих по следния начин: „Красотата в днешно време е приела друго измерение и, че когато тя намира приложение в това да прави нечий живот по-добър, то от нея има смисъл. За това конкурсите, особено на това ниво“ са необходимост“, споделя българката.

Веднага след коронясването си, нашето момиче се зае с благотворителна дейност, в ролята си на посланик на добродетелите по света. И в момента се намира в местен дом за изоставени дечица.

„Ще даряваме играчки, храна, а после ще ходим в наводнения район, където 10 000 останаха без дом, дрехи и храна, като ще се постараем да подпомогнем и тях:, с вълнение сподели Гери ексклузивно от Филипините.

Короната в конкурса „Мис Глобъл 2015″ грабна Джесика Пърт от Австралия. Нейна първа подгласничка стана представителката на Камбоджа Вирджиния Прак, а втора – ирландката Лорна Мърфи.

На трето място застана българката Гергана Дончева, а за четвърта подгласничка на победителката беше обявена представителката на домакините Кандис Рамос.

 

Още по темата:

Мис България 2015 г. Марина Войкова – чете Яворов и хапва български гозби

Мис България 2015 – копие на Анджелина Джоли

Българка стана четвъртата най-красива жена в света

Българка стана шеста на Мисис Свят 2016 г.

Коментар

  1. андреа 14/11/2015
×