Веси Бонева с послание към българите с песента „Родината“

Веси Бонева

В разгара на лятото популярната изпълнителка Веси Бонева прегръща хората с най-новия си проект, който носи послание да се завърнем към корените си, да почитаме великата история на страната ни и и да запазим природното богатство на България, съобщава svetsko.bg.
Веси Бонева

В текста на песента ясно се предават истинските ценности, които са възпитавали и възпитават всеки един човек, който може да се нарече българин.

Веси БоневаВ “Родината“ зазвучава именно нашата народна музика, която е в същността и ядрото на българската култура от древността. Тази музика, която ни кара да настръхваме от гордост и да почувстваме как във вените ни тече силата на българския дух, който и до днес възкръсва като феникс.

Веси Бонева заедно с нейния екип събуждат най-голямата ни и вечна любов – любовта към България. Нека не забравяме, че Родината е нашият дом, а народът трябва да е семейството в този дом.

Можем ли да си отговорим на въпроса: имаме ли днес народни будители?

Чуйте парчето, а отговорът оставяме на Вас.

Веси Бонева×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.