Как Филип Киркоров черпи своята енергия от България

wikipedia

wikipedia
Филип Киркоров черпи своята енергия и вечна младост от България. Затова разказват местните от селата Мостово и Долнослав. Те са убедени, че Киркоров е искал да се подмлади от геомагнитните лъчения на зоната. Местните твърдят, че звездата на руската естрада е посетил тайно култовото светилище в Родопите Белинташ.

Той дошъл с група московски магове навръх есенното равноденствие. Киркоров жадно пил с шепи соларна вода, която се задържа почти целогодишно в изсечените в скалите прастари кладенчета.

Дядо Ефрем Стоилов разказва, че зърнал поредната група от братушки да катери хълма към мистичния комплекс. „Направи ми впечатление един човек – доста висок, с дълга коса. Аз си пасях козичката, а той ме попита на чист български по коя пътека да хванат. Упътих ги. Качиха се най-отгоре и този същият започна да пее колкото му глас държи – същински Орфей, чист и висок“, разказа свидетелят Стоилов.

По думите му в първия момент той не разпознал руския Майкъл Джексън. Едва по-късно вкъщи „стоплил“, че е виждал този човек по телевизора. „Едно 90% съм сигурен, че беше онзи, бившият на Алла Пугачова“, твърди родопчанинът.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.