Лидия Иванова: България има специален заряд – чувството е различно, когато си там

Facebook

Facebook
Тя е само на 20 години, а вече цяла Америка говори за нея. Спрягат я с имена като Джъстин Бийбър и кого ли не още. Но тя е целеустремена, млада, амбициозна и лесно не се впечатлява от клюките за нея.

Тя е Лидия Иванова. Красавицата е сред претендентките на един от най-престижните конкурси в Америка „Queen of the Universe“, който се провежда под егидата на ЮНЕСКО. Живее в САЩ, но не забравя и корените си.

Това ясно личи и от снимките и видеото за нейното представяне в конкурса. Лидия е заложила на националните български традиции. Красавицата е с народна българска носия и по бански костюм с лента в национален стил.

LittleBG ви представя едно интервю с българката, в което тя разкрива повече за себе си:

Живеете в чужбина – какво Ви липсва от България?

– Най-вече хората, които обичам. Също така смятам, че България има специален заряд – чувството е различно, когато си там.

Бихте ли се върнали в България – за постоянно?

– Не съм мислила сериозно над този въпрос, но и животът ни поднася много изненади и понякога това, което плануваме да стане, може да се провали. Засега тук ми харесва и виждам много възможности и поле за изява.

Вие сте поредното доказателство на това, че българките са едни от най-красивите жени в света. Предстои ви участие в конкурса Queen of the Universe – как поддържате форма, каква е тайната ви за красота?

– Както с много хора се случва, така и аз, когато пристигнах в САЩ, напълнях. Разбира се, като всяка жена исках да премахна излишните килограми и премахнах от менюто си вредните храни. Започнах да тренирам и също ходя на Soulcycle. Често обичам да ходя на hiking, защото от върха се вижда цял Лос Анджелис и гледката е прекрасна.

Наскоро разбрах за нова процедура, наречена Endomology. Целта на процедурата е да засили кръвообращението и да задейства метаболизма. Много е ефикасна, особено когато са останали още много малко килца, които поради редица причини не искат да се махнат.
Facebook

Facebook

За какво мечтаете?

– Мечтая да вдъхновявам хората и да ги правя щастливи.

Общувате ли с българи в САЩ – вярна ли е максимата, че българската общност в чужбина не се поддържа? Какъв е вашият опит?

– Да, имам приятели от България. Досега съм срещала подкрепа от тяхна страна.

Жълтата преса ви свързва с Джъстин Бийбър – аз ще ви попитам – кой е най-близкият ви човек в Америка?

– Имах щастието да срещна добри хора, на които мога да разчитам. Имам две много близки приятелки, с които винаги си помагаме.

За какво българско ядене ви се хапва, когато сте далеч от родината?

– По принцип храната в България е по-вкусна. Мисля, че сме по-големи кулинари. Наскоро обаче открих магазини, в които продават българско сирене, лютеница и още продукти, и много се зарадвах на това.

Facebook

Facebook

Как разпускате от работата и напрежението? Какво обичате да правите в свободното си време?

– Много обичам музиката, обичам да се разхождам и да прекарвам време сред природата, и най-вече до океана. Обичам да пътувам, но напоследък не ми е оставало време за това.

Кажете нещо на българите, които са далеч от родината си…

– Невинаги е лесно да си далеч от всичко, което ти е познато, но човек никога не трябва да престава да вярва в себе си и мечтите си, и най-вече да не губи надежда.

Facebook

Facebook
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×