Спиращо дъха: Чуйте „Космически гласове“ на живо
YouTube

YouTube

Женски народен хор „Космически гласове” изнесе самостоятелен концерт в Балчик, в рамките на Петия международен хоров фестивал „Черноморски звуци”.

Ръководената от диригента Ваня Монова формация впечатли гостите на фестивала с перфектен подбор на програма и завладяващи изпълнения.

Хорът е един от най-популярните български фолклорни хорове и вече 20 години очарова не само българската, но и международната музикална общественост с богата палитра на музициране в различни стилове-обработен фолклор, църковна музика, съвременни джаз и поп проекти, филмови и театрални продукции.
От 1994 г. до днес хорът има 16 издадени албума. За своя принос в българската музикална култура хор „Космическите гласове” е носител за 2014 г.  на „Кристална лира”, специалната награда на Съюза на българските музикални и танцови дейци.

Трябва да забранят шофирането след концерт на Ваня Монева и нейните космически момичета, написа фен във своята фейсбук-страница и допълни: „Усещането за безтегловност държи дълго.“Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.