Магична отвара за отслабване

med

wikipedia

Омръзнало ви е да сте дебели, искате промяна? Какво чакайте, а не действате! Да-да, всички знаем какво – това, че много обичате да си похапвате, че нямате волята да спрете да го правите.
И мечтаете да откриете нещо лесно и бързо, което да ви помогне в убиването на апетита ви? Ето и решението.

Лесно и бързо, че и вкусно. Тази магична отвара за отслабване ще ви впечатли.

От хилядолетие се знае, че медът е вълшебно средство за лечение на много болести и е изключително полезен за хората. Небезизвестно е, че още прабългарите са го консумирали. В съчетание с канела става наистина една магична отвара – която плюс това ще ви донесе мечтаното тяло.

Какво трябва да правите?

Направете си сок – трябва ви мед, канела и вода. По-точно – 2 супени лъжици мед, 1 супена лъжица канела на прах и 250ml вода.

Препоръчаното количество може да варира и да се променя, но това е минималното количество, което би трябвало да използвате.

Важно е да пиете отварата прясна, а не престояла дълго време, дори и в хладилника.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.