Начало Стара планина 5 плажа, където можете да плажувате чисто голи

5 плажа, където можете да плажувате чисто голи

1 Коментар

голи

Няколко от известните места из Черноморския бряг за любителите на голото плажуване. 5 плажа, където можете да плажувате чисто голи:

Крапец, в южния край на плажа

Плажната ивица на Крапец е огромна и на различни места, понякога доста случайно, могат да бъдат видени нудисти. Обикновено те се събират в южния край на плажа.

Златни пясъци, плаж Панорама, в северния край на ивицата

Рядко може да видите хора, които не са голи на плаж Панорама. Там открай време се събират почитатели на нудизма. За по-консервативните или нетолерантните трябва да отбележа, че доста хомосексуални ходят на този плаж. Ако сте привлекателен мъж, не се изненадвайте от любопитни погледи.

Алепу, след плаж Дюни

В началото и в края на летния сезон плаж Алепу събира доста нудисти. В най-активните месеци повечето хора там са с бански. През май и септември обаче плажуващите са предимно голи, навалица няма и всичко е доста спокойно.

Приморско, Северен плаж, близо до порутената буна

Северният плаж в Приморско е доста голям и по ивицата могат да бъдат видени налягали всякакви хора. Най-често нудистите плажуват близо до порутената буна. По-нататък в същата посока е плаж „Перла“. Той се намира на около 2-3 километра. Може да стигнете пеша, а може и с кола, има места за паркиране.

Синеморец, Северен плаж, близо до устието на река Велека

Северният плаж в Синеморец, където река Велека се влива в Черно море, привлича доста нудисти. Някои от тях плажуват на самата река, а други – по-близо морето.

*Източник: brat-bg.com.

Печели пари през свободното време
1 Коментар
0

Подобни публикации

1 Коментар

янко витанов 24/06/2019 - 12:48

да се видим голи да открием сезона приятели нудисти! има ли нуди компании семейства и двойки от враца?- 0878115092 и 0885693765 бате дарко и компанията чакат голи на плаж перла!

Reply

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност