Начало Новини Българин е трети в света по фентъзи футбол

Българин е трети в света по фентъзи футбол

от LittleBG
0 Коментар

Как един инженер по топлоенергетика стана трети в света на турнир по фентъзи футбол? Това е Николай Димитров, който спечели капитанска лента с подпис на Лео Меси.

Ники и неговият отбор Florid се пребориха с конкуренцията на почти два милиона играчи в официалното фентъзи на Световното първенство в Русия и завършиха на три точки от втория в класирането и на пет от шампиона.

„Фентъзи футбол е това е спорт, при който може да си направиш виртуален футбол с реални играчи“, обясни българинът в ефира на бТВ.

Първо, трябва да имаш хубав сърч, да проследиш какво се случва в реалното първенство. Да речем, ако Меси вкара гол, ми носи точки, ако го имам в отбора си, обяснява Димитров. Имаш бюджет за отбора, 100 млн. беше за Световното в Русия. И най-добрите играчи са най-скъпи. И е много трудно да събереш най-добрите играчи в отбора си. Ти си мениджър на отбора, става ясно от думите на българина.

Игрите са напълно безплатни и не се плаща нищо, уточни бъларинът.

Сред наградите, които Ники е получил, е капитанската лента на Лео Меси, подписана лично от световноизвестния футболист.

Печели пари през свободното време
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност