Българка се окичи с първата титла Queen of Fitness – Planet

Queen of Fitness – Planet

Таня Тошева се окичи с първата титла Queen of Fitness – Planet в категория “топ модел” на международния фестивал за красота и здравословен начин на живот Queen of Fitness 2017.

Освен короната, тя спечели голямата награда от 2500 евро, корица на австралийско списание за фитнес, консултантски договор, както и комплименти от спонсорите на конкурса.

В категория “фитнес модел” голямата награда си разделиха Ралица Кашинова, която получи титлата Queen of Fitness – Galaxy и Ана Райнова – Queen of Fitness – Europe.

С ленти и признание от фестивала си тръгнаха и топ моделът от Еквадор Лиливет Чевалос (Queen of Fitness – Нации), Християна Бакалова (Queen of Fitness –  Фигура) и Монтсе Рипол от Андора (Queen of Fitness – Туризъм).

Професионалните фитнес състезателки Даниела Блажева и Силвия Аврамова пък отнесоха съответно титлите в категория “фитнес модел” – Queen of Fitness – Физика и Queen of Fitness – Мускули.

Queen of Fitness се проведе в Банско и представи фитнес модели от 5 страни. Претендентките дефилираха в три кръга – с бляскави бански костюми на Shiny Sissy Suits, със спортно облекло и с вечерните рокли на бутик Reserve на дизайнера Иван Рупчин.

Queen of Fitness – Planet

Журито на конкурсната част на фестивала бе съставено от професионалисти в областта на шоубизнеса, спорта и модата: Вероника Стефанова Мис България – Свят 2017, Виктория Драганова – Мисис България – Милениум 2016, Виктория Петрова – Мис Erotic Model 2016, Виктор Ангелов – Mr King of Fitness – Model 2017, Игнат Игнатов – експерт фитнес мениджмънт, Треньорите на Атлетик фитнес (общ вот), Националните директори на конкурса от Испания, Андора и Дания, Георги Костов – режисьор.

Между кръговете финалистките и публиката в препълнения клуб се забавляваха с музиката на рапърите PayPall и Колумбиеца и балета на Flash Club.

Основните мисии на събитието са да промотира здравословния начин на живот и да открие и даде шанс на следващите фитнес модели, достойни за световна кариера.

Queen of Fitness – Planet

Queen of Fitness – Planet
Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.