Discovery Channel избра България

littlebg.com,

Discovery Chanel

Discovery Channel избра България за снимките на най-новото си предаване „Кралете на дивото”. В края на тази година у нас ще пристигнат експертът по оцеляване Джош Джеймс и професионалният готвач Мат Тебът.

Те ще заминат за района на Девин, където всъщност ще се опитват да оцелеят и да намерят храна сред дивата природа. Става дума за храна, която никога не бихте си представяли да изядете, разкриват от Discovery.

България е една от петте страни в света, където ще се снима първият сезон на „Кралете на дивото“. Освен околностите на Девин екипът на Discovery Channel ще посети и непознати кътчета в Мексико, Китай, Борнео и Финландия.

Поредицата „Кралете на дивото” с водещи Мат Тебът и Джош Джеймс отвежда безстрашното дуо на едни от най-негостоприемните части на планетата в търсене на храна, която да ги спаси в екстремни условия.

Мисията на Мат и Джош е да си набавят 5 странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непозната обстановка.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.