Как талисманът на националите ни очарова Америка

в. Стандарт

в. Стандарт

Радостина Тодорова е красива българка, която обича спорта. Позната у нас като „Мис национален отбор по футбол“ и като талисманът на националите ни, красавицата впечатли и Америка.

Американците са очаровани от Радостина Тодорова. Хубавицата от седмица е в Лас Вегас, където тече подготовката й за международния финал на най-престижния конкурс за красота – „Мис Вселена“.

Чаровната врачанка намери достойно място в Топ 10 на най-харесваните момичета в социалната мрежа Фейсбук.

Радостина Тодорова се представи, облечена в оригинален екип на българския национален отбор по футбол.

„Нашата Радост доказва в Америка, че българките са от най-красивите жени в света“, пише в страницата на Радостина Тодорова.

Галата в Лас Вегас е на 20 декември и ще бъде излъчвана директно по телевизия FOX. „За съжаление, нашият FOX в България е различен от този в Щатите – така че няма как да гледате конкурса на живо. Но поемам отговорност да разуча нещата и да намеря онлайн стрийм, който да споделя с всички“, уведоми почитателите си Радост Тодорова, допълва още в. „Стандарт“.

в. Стандарт

в. Стандарт

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.