Мислиш си, че познаваш България

http://iknowbulgaria.bg/

http://iknowbulgaria.bg/

Проектът „Мислиш си, че познаваш България” е резултат от усилията на държавни институции, дипломати и бизнес да стимулират повече хора да изберат България за своя лятна, зимна или уикенд дестинация, като по този начин да се подпомогнат местните и чужди компании, заети в сферата на туризма в страната.

Първият етап на инициативата „Мислиш си, че познаваш България” представлява видео обръщения на популярни личности – посланици на кампанията, припознали се в мисията на проекта. Всеки от тях разказва за личната си емоционална връзка с България.

Същинската част на кампанията представлява интерактивна образователна игра, която ще се проведе в периода 1-30 юли 2015 г. Платформата е разработена под формата на „quiz“ с четири въпроса с отворени отговори.

Всеки правилен отговор ще отваря част от снимка на красиво, но малко популярно място в страната. Всеки ден чрез томбола ще бъдат избирани минимум 12 измежду далите верни отговори за деня, които ще печелят атрактивни награди.

Всеки може да сподели и препоръча любими свои места от пътуванията си в страната, като качи снимки в галерия „Твоята България“. Трима от участниците, избрани на случаен принцип в лотария, ще получат парична награда, всяка на стойност от по 300 лв.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.