Начало Български билки Сладък пелин – най-доброто природно средство срещу рак

Сладък пелин – най-доброто природно средство срещу рак

от LittleBG
0 Коментар

Сладкият пелин е най-доброто природно средство за избавяне от глисти заради силните си противопаразитни свойства. Тази билка се изявява и като лек, стимулиращ жлъчната секреция.

Още в древността Хипократ използвал това растение като средство за избавяне от ревматизъм и всички нежелани ефекти, произтичащи от това заболяване. А напоследък все повече учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да изчезне без операция, a чрез обезпаразитяване с чудотворната билка Сладък пелин (Artemeisa annua).

Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля    атакуващите плода паразити, а заедно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, болестите, физическите и умствени отклонения, лошата успеваемост, алкохолизма, наркоманията и т.н. Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните напитки, бирата, пушенето, кафето,наркотиците: чистият организъм, чистата клетка на човека ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.

Отровите, паразитите и токсините  могат да бъдат действителната причина за най-мистериозните заболявания. Това са някои от най-често свързаните симптоми с инфекция от паразити: разстройства на настроението: депресия, тревожност, мисли за самоубийство, раздразнителност, силен глад за сладки храни.

Желязо децифитна анемия- червеите могат да създават достатъчно загуба на кръв, за да предизвикат анемия или недостиг на желязо
Кожни заболявания като уртикария, обриви, екзема, сърбеж, дерматит, акне, язви, рани, лезии и т.н.
Хранителни алергии / чувствителност към храната
Загуба на апетит
Сексуална дисфункция при мъжете / менструални проблеми при жените
Хроничната умора
Устойчиви храносмилателни проблеми (крампи, подуване на корема, газове и т.н.)
Болки / скованост на ставите
Проблеми с дишането
Повтарящи се гъбични инфекции като Candida
Кървенето на венците
Главоболие
Безпокойство или тревожност
Нервност – отпадъчните продукти от паразитите дразнят нервната система
Рак
Сърбеж – особено около устата, носа и ануса
Проблеми с паметта
Скърцане със зъби по време на сън
Диабет
Диатеза
Импотентност
Хепатит
Хемороиди
Гинекологични заболявания
Простат
Папиломи
Анемия
Алергия
Артрит
Атопичен дерматит
Безплодие
Астма
Имунни разстройства
Инсулт
Колит
Невродермит
Неврози
Тумори
Сърдечносъдови заболявания
Остеопороза
Панкреати
Цироза на черния дроб.

пелин

Лекарите препоръчват да пречистваме организма си със сладък пелин поне веднъж годишно като приемаме билката в продължение на 3 месеца. Те са убедени, че ще се чувстваме невероятно през този период – тонизирани и заредени, ще се наспиваме значително по-бързо, защото ще имаме по-качествен сън, ще засилим имунитета си и рядко ще боледуваме, ще нормализираме храносмилането си, ще премахнем умората и лошото настроение.

Безспорно свойството на сладък пелин (Artеmisia annua), най-силно привлича вниманието на учени и натуропати, е способността му да убива туморите и конкретно тези, поразяващи млечните жлези. Според твърденията тази билка лекува коварното заболяване само за ден, когато се комбинира с ударни дози желязо.

Наскоро бяха проведени изследвания, публикувани в сп. “Life Science”, които доказват, че артемизининът, производно от билката Sweet wormwood или Artemisia Annua (буквално на английски означава “Сладък пелин”), може да убие до 98% от клетките на рака на белите дробове за по-малко от 16 часа.

При проведеното научно изследване учените добавят и желязо, което често се натрупва в тъканите на белите дробове, особено в клетките, заразени с рак. Оказва се, че артемизининът избирателно напада „лошите” клетки, докато останалите оставя недокоснати.

„Артемизининът спира транскрибиращ фактор E2F1 (протеин, отговорен за цикъла на клетките и действието на туморпотискащите протеини) и се включва активно в разрушаването на раковите клетки в белите дробове“,  се казва в заключението на изследователите от Университета в Калифорния. Желязото от друга страна се приема от клетките посредством специални рецептори. Нормалните клетки притежават подобни рецептори, но в раковите те се много повече. Именно поради това комбинацията от артемизинин и желязо дава толкова добри резултати.

Учените продължават да изследват ефекта на сладкия пелин върху раковите клетки. Доказано е, че артемизинът има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да помогне за лечението на различни състояния. Артемизинът има противовъзпалителни ползи, които биха могли да бъдат полезни за лечение на възпалителни и автоимунни заболявания. Например, той може да помогне за лечение на симптомите на множествена склероза.

Сладък пелин и другите видове пелин 

Неслучайно всички изследвания за борба с рак се правят само със сладък пелин. В природата свободно (дори в България) се срещат много видове (над 150 вида пелин). Това е единственият пелин, който е разрешен от Европейското законодателство и се счита за безопасен.

Всички други видове пелин – бял, черен, див и т.н. са токсични и се считат за силно отровни. Могат да доведат до леки болки в стомаха, повръщане, световъртежи и дори до посещение на токсикологията, съветват още от faktor.bg.

armageddonsports.com
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност