Начало Стара планина Топ 5 места за първа среща в Пловдив

Топ 5 места за първа среща в Пловдив

от LittleBG
0 Коментар
места за първа среща в Пловдив

Това е първото място, за което пловдивчани се сещат при първа среща

През последните години Пловдив все по-често попада сред топ 10 на градовете, които предлагат незабравими изживявания. Освен туризъм и развлечения, много хора избират града заради романтичните места, които той крие. Кои са най-популярните локации за първа среща?


Топ 5 на най-популярните места за първа среща в Пловдив!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

места за първа среща в Пловдив

Сахат тепе – друго любимо място за първа среща в Пловдив

Емо и Петя живеят в Пловдив от 2 г. И въпреки това все още намират нови и романтични места за среща. Едно от най-любимите им места е Стария град. В класацията на БНТ той е на пета позиция. „Всичко ни харесва – там е много приятно място и тепето, и къщите с тяхната архитектура. Винаги ходим, много често правим снимки там и винаги е интересно и различно“, споделя Емо пред БНТ.

Дали заради атрактивния вид на фонтана и неговите пъстри цветове, копчетата на площад „Стефан Стамболов“ са на четвърто място. А през следващите дни тук ще идват още повече влюбени двойки заради 13-метровата коледна елха, която тази година ще създава празнично настроение в Пловдив.

Първата среща на Сахат тепе е класирана на трето място. Часовникът от епохата на Възраждането и до днес отброява трепетите на изпълнените с обич сърца.

Със своите сгушени кафенета и шумни нощни клубове артистичният квартал "Капана" набира все по-голяма популярност сред местата за първа среща. Вие го класирахте на втора позиция.

Часовникът на Централна поща обаче си остава най-любимото място за първа среща. "Повечето пъти наистина тук се срещаме като най-удобно място", признава Емо.

Търговците на картини пред пощата всеки ден стават свидетели на не една и две прегърнати двойки.
Печели пари през свободното време
0 Коментар
0

Подобни публикации

Оставете коментар

* Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхранението и обработката на вашите данни от този уебсайт.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да подобри вашето преживяване и стриктна политика за поверителност при обработка на Вашите лични данни. Приемам Политика за поверителност