Васил Петров празнува Коледа с турне

Васил Петров
С наближаването на дългоочакваните зимни празници Васил Петров ще представи незабравима Коледна програма в няколко града, започва от София на 15 декември в зала 3 на НДК със София Симфоникс, с диригент Любка Биаджони, след което тръгва на турне с новия си проект Swing Christmas.

Той ще бъде представен във Варна на 19 декември от 19:00ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна, в Русе на 20 декември в голямата зала на Доходно здание, 21 декември в Кюстендил – Общински театър, 25 декември в Пловдив в Дом на културата „Борис Христов“.

Swing Christmas е концерт-спектакъл, който съчетава класически балет, Коледна музика с нови аранжименти в суинг, джаз, блус, и валс. Музика обгърната от красиви снежни картини и мултимедийни ефекти.

В компанията на Станислав Арабаджиев (пиано), Димитър Сираков (контрабас) и Никола Горялов (ударни) той ще пресъздаде топлината и споделеността, с които свързваме Коледа. Всяка от 16-те композиции в програмата е като подарък-изненада, подплатена от различна интерпретация в неочаквани музикални нюанси.

Забавните коледни мелодии са развити в сериозни суинг и джаз пиеси, които звучат весело. Програмата включва както по-класически, така и по-малко популярни коледни песни и нова авторска музика.

В програмата са „Rudolph the red nosed reindeer”, “White Christmas”, “Let it snow”, “Santa Claus is coming to town”, “Blue Christmas”, ”Jingle bells” , “Have yourself a merry little Christmas”, “Ave Maria” и други.
На снежната сцена с Васил Петров ще излезнат още класически балет от Vaya Dance studio, с разработена хореография от Ваня Рошкова.

Билети от касата на ФКЦ-Варна, Общински театър-Кюстендил, Доходно здание-Русе, билетен център на ул.“Симеон Велики“ № 6. ЗА КОНТАКТИ: 0878488802;0885009249, билетен център пред община Пловдив, OMV и мрежата на eventim.bg.

Повече за Васил Петров може да видите на Фейсбук страницата му.
Васил Петров

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.