Йордан Йовчев събира родни звезди в една нощ

wikipedia

wikipedia

Йордан Йовчев ще събере част от най-големите звезди на България в шоу в „Арена Армеец“ на 24 февруари догодина. Четирикратният олимпийски медалист ще се качи отново на халките под музикалния съпровод на цигуларя Васко Василев. Представлението носи името „Нощ на звездите“, защото в него ще се включат част от най-популярните българи от различни области на живота.

Очаква се у нас да пристигнат и редица циркови артисти, притежаващи международни награди и световна слава, съобщава още epicenter.bg. Освен това ще участват и приятели на Йовчев не само от спортната гимнастика, но и от други спортове.

„Златните момичета“ от ансамбъла по художествена гимнастика също ще украсят сцената.

Участие е потвърдил и четирикратният олимпийски шампион Алексей Немов. Големият руски гимнастик вече гостува в България и беше част от шоу програмите, организирани от Йовчев.

Очаква се билетите за „Нощта на звездите“ да тръгна в продажба съвсем скоро. Най-евтините ще са по 20 лв.

През 2013 г. Йордан Йовчев изпълни „Арена Армеец“ до краен предел. Тогава той се раздели с българската публика с впечатляващ бенефис.

Пловдивчанинът е единственият гимнастик в света, стартирал шест пъти на олимпиади. Той е носител на три бронзови и един сребърен медал от летни игри.

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×

Общ регламент за защита на личните данни

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се определят правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новите правила на LittleBG за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашият уеб сайт.