Веси Бонева с изненади към феновете

VessyBoneva (14)

Поп певицата Веси Бонева, която сме свикнали да виждаме в много различни роли, показа кадри от нова фотосесия, с които успя да впечатли феновете си.

За реализацията на концепцията и снимките Веси избра фотографа Атакан Еркут Узун, стайлингът е дело на топ стилиста Стоян Апостолов, който се погрижи за страхотните визии с модните брандове Plus Zero Concept Store, XO Butique и Casadei-Pepina Gallery, а за грима и косата певицата се довери на Пепа Стоянова и салон Arlet Stars.

VessyBoneva (5)

Новата фотосесия на певицата, още любопитни кадри, заснети през годините и много други интересни неща около нейната кариера, могат да бъдат открити в официалния сайт на Веси Бонева www.vessyboneva.net, който стартира преди дни.

Тази година отново започва с много положителни емоции и успехи за Веси Бонева. Тя взе участие в уникален спектакъл-разказ за българската история, представен с музика и танци в столичния театър „Сълза и смях”.

Прозвучаха песни, любими на поколения българи: „Къде си вярна ти любов народна“, „Хубава си моя горо“, Облаче ле бяло“ и много други в нов аранжимент.

„You Take My Breath Away“ води до едно от райските кътчета на Земята –  феномена „Белоградчишки скали“, където е заснет видеоклипа. Кандидатът за 7-мото чудо на света вдъхнови с красивите си гледки Веси Бонева и Стан Колев, които си поставиха за цел чрез проекта света да разбере колко красива всъщност е България и по този начин да популяризират едни от най-красивите й кътчета, които оставят всеки един докоснал се до тях без дъх.

Първият месец от годината продължи с една страхотна новина за певицата, а именно номинацията й за наградите „Икар“ 2016 в раздел „Съвременна българска музика“ за сингъла „Разпалвам микрофоните“, който е първият фючъринг между изпълнител и денс формация.

През януари певицата получи покана и бе специален гост на Swiss Awards 2016 в Цюрих, Швейцария, където зарадва всички присъстващи с изпълнения на едни от най-големите световни хитове.

VessyBoneva (11)

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×