Бубетино – магазин за детско и бебешко облекло

Бубетино

Бубетино е ново,  кипро магазинче в град Варна за детски и бебешки стоки  – дрешки и обувки. Това не е магазин ситуиран в някой от големите молове, което е предпоставка цените да бъдат изключително достъпни.

Не е така лесно откриваем, но намерите ли го ще се влюбите в дрешките там.  Разполагаме с наличности от английските марки Minoti, Babaluno, Funky Diva, Marks&Spenser, Next, Soul&Glory,  Lili&Jack, Life and Legend, Nutmeg, Adams.  Разширяваме асортимента си и с внос на модерни, качествени детски дрехи от холандската марка Dirkje. Всички стоки са избрани с любов и такива,  с които бихме облекли и ние децата си.

Жителите и гостите на Варна могат да ни посетят на адрес ул. Юрий Венелин 3 и да разгледат, докоснат, пробват всичко, което им се понрави. За тези, които обичат да пазаруват онлайн, пестейки време и филтрирайки продукти сме изработили онлайн магазин www.bubetino.com.

Идеята за този семеен бизнес стартира именно с разработването и развитието на онлайн магазина (защото и това можем)  и се доразви с отварянето на физическия магазин. Стараем се да изпипваме лично всеки детайл както в интернет магазина, така и във физическия магазин.

Всяка функционалност, всеки визуален елемент и на външната реклама, и на онлайн магазина е тръгнал от главите ни и е минал през ръцете ни.  Стараем се да имаме същото отношение – лично, страстно и същевременно прецизно в избора на стоки за магазина, в определяне на оптималното съотношение между качество,  дизайн,  цена и не на последно място в обслужването на клиентите.

Заповядайте – убедете се лично!
гр. Варна, ул. Юрий Венелин 3
www.bubetino.com
088 888 26 33

Бубетино

 

Добави коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.